Rob Bertels

‘"Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid in mensen en een gretig verlangen om andermans bewustzijn en verantwoordelijkheid gericht te ontwikkelen in effectief gedrag en concrete zichtbare resultaten".’

Rob Bertels

Contactgegevens

Telefoon: 06-54920797

E-mail: info@bertels.nu 

Linked-In: https://www.linkedin.com/in/robbertels/ 

Website(s):  www.bertels.nu

Mail Rob

Rob Bertels prikkelt de intrinsieke motivatie, de eigen verantwoordelijkheid en het (zelf)bewustzijn bij anderen en haalt op resultaatgerichte wijze het beste in hen naar boven. Als ervaren coach en consultant helpt hij daarmee sinds 1989 organisaties, teams en individuen om hun potentieel gericht aan te boren én verder te ontwikkelen. Voorts is hij expert in het ontwikkelen van het resultaatgericht coachen als leidinggevende stijl en begeleidt hij professionele dienstverlenende organisaties bij de ontwikkeling van vakmanschap naar Meesterschap.

Rob heeft in de loop der jaren regelmatig gepubliceerd over zijn ervaringen in de top van Nederlandse bedrijfsleven, onder meer op ManagementSite.nl en in zijn boeken ‘Meesteradviseur’ (2020). ‘Zelf in Zicht (2011). ‘De Aard van het Beestje (2009). ‘Met Man en Macht’ (1994) en ‘Persoonlijk Succes’ (1993). 

Top